?(217)? ?g?????Spacey Love? ????? ?? ???Rating: 4.7 (9 Ratings)??1 Grab Today. 13645 Total Grabs. ??????P
review?? | ??Get the Code?? ?? ?????Sk8 or Die? ????? ?? ???Rating: 4.4 (7 Ratings)??1 Grab Today. 1832 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????Just Maybe? ????? ?? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, October 4, 2009

Kesibukan Selepas Raya

Herm,..ingatkan nak beraya sebulan,,tp x dpat la nampak gayanya..
asgnment yg melanda diri ini bagaikan air yang melimpah dari empangan yang sekian lama menahan titisan air hujan yang turun sejak azali lagi..

Kini aku x berkesempatan untuk update blog kesayanganku..
Tengok la kat bawah ni benda2 yg telah bersangkut paut dengan aku ni:

  • Asgnment byk lagi,
  • Perkhemahan Pengakap Ipgm.
  • Khidmat masyarakat.
  • BIG.
  • Pameran Amenda ntah .
  • Pertandingan Hoki Piala Dato' Mazlan.
  • exam bulan 11.
Herm..Camna nak raya sebulan kalau cmni..kepada my follower..selamat hari raya ..
post untuk hr raya x da gambar yg menarik pun..kamera kabur jek..sowy la yek..hehe..

2 comments:

imHepPie said...

rilex ar...esemen, big, camping...dunia je smua tu...lalala~~

Hafiz said...

em, btol tu..
byk bnda nk kna wat akhir2 taun ni..hu..kja en asri dh siap, tingal kja TDP...hu..chayo azli!